Tapahtumat

Me olemme liitto - perhepäivä PuuhaParkissa 24.8.2024

Iloa, riemua ja puuhaa PuuhaParkissa. Tervetuloa Teollisuusliiton Uudenmaan toiminta-alueen jäsenet perheineen viettämään elokuista lauantaipäivää PuuhaParkkiin Vihdin Ojakkalaan.

PuuhaPark on avoinna 24.8.2024 klo. 10.00 - 18.00. Tarjoamme jäsenille perheineen sisäänpääsyalueliput 5 € kpl. (alle 3-vuotiaat pääsevät PuuhaParkkiin ilmaiseksi). Lippu pitää sisällään PuuhaParkin alueen kaikki aktiviteetit, sekä halukkaille trampoliinisukat. 

Tapahtumaan osallistuva Teollisuusliiton Uudenmaan toiminta-alueen jäsen ostaa lipun/liput itselleen ja perheenjäsenilleen lippujen ostolinkistä, joka tullaan päivittämään Teollisuusliiton nettisivuilla olevan tapahtuma- ja kurssikalenterin tapahtumailmoituksen yhteyteen. Lippujen myynti alkaa teollisuusliiton tapahtumat ja koulutukset sivujen kautta 22.5.2024 klo. 13.00 alkaen. Liput ovat myynnissä 9.8. asti tai niin kauan kuin lippuja on lipun myynnin alkamisen jälkeen saatavilla. Lippuja jäsenetuhintaan on myynnissä 1000:lle osallistujalle. (Lippujen ostaja: varaudu esittämään jäsenkorttisi tilaisuudessa!)

Ruokailu alueella tapahtuu osallistujien omien toiveiden mukaisesti omakustanteisesti. Ko. päivänä Puuha-Buffet avoinna klo. 12–16. Golf-klubiravintola on avoinna koko päivän (klo. 10-18). Alueella on kaksi erillistä myyntipistettä tämän lisäksi. PuuhaParkissa on myös hyvät omien eväidensyöntitilat ja grillipaikat. 

PuuhaPark: ”4,5 hehtaarin aktiviteettipuisto Vihdin Ojakkalassa. Satoja aktiviteetteja kaikenikäisille. 12 eri aluetta, joista jokainen löytää varmasti mieleistänsä puuhaa. Keppari-areena, Suomen laajin trampoliinimaailma, hurja määrä erilaisia pomppulinnoja, ninja-ratoja, polkuautorata 214m., Kraaterihyppy, seikkailuvuori, Sporttikatu lajikokeiluineen, grillialue, peliareena, peliteltta jne.”